Hus vid vattnet, Lövåsen - Sverige

Stugan Hus med 10 bäddar

Fritidshus i Dalarna - Sverige, Stuga i Dalarna - Sverige

Astrids hus har 10 bäddar och ligger direkt bredvid sjön "Nedre Klingen" med sjötomt och egen brygga+ båt och kanot. 5 cyklar ingår också i hyran. Finns även barncyklar.

Huset är fullt utrustat med tvättmaskin, diskmaskin, kyl, frys, micro, bastu, wc, dusch, tv med satellit tv-kanaler(Astra) och kök samt WiFi Bredband. Båtmotorer och vattenskoter finns att hyra.

Byte Lördagar om inget annat överenskommits!

 Bra fiske för gädda och aborre i både sjön och i ån. Ca 40 sjöar inom 10km radie från huset. 8km till Vikasjön/Runn som är kända för stora gäddor och Gös.Roddbåt ingår i hyran. Motor och ekolod til båten finns att hyra.

En båt på trailer finns att hyra om ni vill fiska i någon annan sjö.

Sjön Amungen ligger endast 8km härifrån och är väldigt populär för att fiska Gös. Det finns även gott om Gös i Vika sjön.

På vintern finns det skidspår i direkt anslutning till ena huset och 100m från stugan och andra huset när det är tillräckligt med snö. Bra utförsåkning 35km bort vid Romme Alpin utanför Borlänge. Om det inte finns snö så går det bra att åka skridskor på närliggande sjöar. På Vikasjön och Runn finns det plogade skridskobanor hela vintern. Se mer på: www.runn.se.

Huset ligger i Lövåsen, Stora Skedvi mellan Falun och Hedemora. 200km från Stockholm, 28km från Falun, 30km från Borlänge och 24km från Hedemora.

Boka via mejl på: dalahem@bredband.net eller ring: 023-64189 Mobil: 073-4487878